Kultklassikeren Perimeter har fått nyversjon

Et av de rareste sanntidsstrategispillene på markedet er tilbake.

Perimeter er et russiskprodusert sanntidsstrategispill som gjør det aller meste på sin helt egne måte. Jeg spilte det sist i 2004, så minnene mine har støvet litt over, men sentrale ingredienser inkluderer muligheten til å forandre terrenget i sanntid, og muligheten til å dynamisk endre enhetene dine underveis i spillet.

Ikke akkurat Command & Conquer.
Ikke akkurat Command & Conquer.

Nå er det ute på Steam, i en versjon som heter Perimeter: Legate Edition. Det har fått med seg utvidelsen Emperor’s Testament i samme pakke, og har blitt modernisert med støtte for så godt som alt av moderne oppløsninger, nye teksturer og modeller, full støtte for moderne nettspill (på enkelte kart også for flere enn fire spillere) og en rekke andre justeringer og forbedringer.

Det skal også sies at utviklerne har lagt kildekoden for Perimeter ut på nettet, så hvis du faktisk har originalspillet liggende (og muligheten til å spille den på PC-en din) går det an å gå den veien. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.