Nyutgave for nittitallsskyteren Killing Time

En egyptisk forbannelse truer verden i dette førstepersons skytespillet.

Killing Time er et førstepersons skytespill med grøsserelementer, som opprinnelig kom ut i 1995 for konsollfloppen 3DO. Året etter kom det til PC. Spillet foregår på 30-tallet, der en eldgammel, egyptisk forbannelse skaper trøbbel i en svær villa.

Et par utrivelige damer.
Et par utrivelige damer.

Nå får spillet en nyversjon fra Night Dive Studios og Ziggurat Interactive. Her har grafikken blitt oppjustert til HD-nivå, skjønt du kan velge å bruke grafikken fra de gamle utgavene om du vil det. Originalspillets FMV-elementer (altså ekte video) har også blitt restaurert og oppskalert.

Ellers loves vi et modernisert kontrollsystem der du bruker musen (eller stikka) til å snu kameraet og se både opp og ned om du ønsker det, på moderne vis. Gamle førstepersonsskytere har en tendens til å ha litt knotete kontroller, så det er jo en god nyhet. Som vanlig brukes Nightdives egenutviklede spillmotor KEX.

Spillet skal slippes på PS4, PS5, Xbox One, Series X|S, Nintendo Switch og PC (på for eksempel Steam). Det har ikke fått noen lanseringsdato enda. Her er en trailer:

Jeg kan forøvrig ta med at nittitallsversjonen av spillet finnes på Steam og GOG. Om den forblir tilgjengelig etter at nyutgaven er lansert vet jeg ikke.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.