Konami har relansert Rocket Knight Adventures

Mega Drive-klassikeren og to oppfølgere er ute i én pakke.

Rocket Knight Adventures er et sideskrollende plattformspill som opprinnelig ble sluppet for Mega Drive, der det fikk en god mottakelse. Spillet fikk også en direkte oppfølger, Sparkster: Rocket Knight Adventures 2, for samme plattform. I tillegg kom et spill som bare het Sparkster til SNES.

Fargerikt plattformspill.
Fargerikt plattformspill.

Nå har disse tre spillene blitt samlet i én pakke, og relansert for moderne konsoller og PC (Steam).

Som vanlig med slike emulatorbaserte relanseringer er det nå mulig å lagre når som helst, og spole tiden tilbake når du gjør noe du helst ville ha ugjort. Dessuten har pakken et lite museum med innhold fra bak scenene, en musikkavspiller og en egen «boss rush»-modus der du hopper over all hoppingen mellom «bossene».

Pakken heter Rocket Knight Adventures: Re-Sparked, og du kan se en trailer her:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.