Nye tillegg for Nintendo Switch Online

Eksklusive for Expansion Pass, riktignok.

Nintendo Switch Online er en abonnementstjeneste for eiere av Nintendo Switch, der man får tilgang på en haug av spill for klassiske Nintendo-plattformer. Og enda flere om man velger å utvide tjenesten med Expansion Pass, som naturlig nok er dyrere.

Nå har Expansion Pass-kundene fått tilgang på fire nye spill. Her har vi Zelda: A Link to the Past & Four Swords og Metroid: Zero Mission for GameBoy Advance, pluss Turok: Dinosaur Hunter og Perfect Dark for Nintendo 64. Sistnevnte har støtte for flerspiller via nettet.

En liten vri er at de to Nintendo 64-spillene, som begge er førstepersonsskytere, må spilles via en alternativ «app». Dette er fordi de har en høyere aldersgrense enn de fleste av spillene på tjenesten. En merkelig løsning, men der har du det.

Nyhetene ble kunngjort på Nintendo Direct, der Nintendo for eksempel også fortalte at de jobber med en nyversjon av Wii-spillet Donkey Kong Country Returns. Du kan se hele seansen her:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.