Husker du Star Wars: Bounty Hunter?

Ikke jeg heller, men nå får det nyversjon.

Star Wars: Bounty Hunter er et spill fra den kjipe delen av historien til LucasArts, der utgiveren var livredd for å gjøre noe annet enn Star Wars-spill og der få av disse var særlig gode. Bounty Hunter har jeg aldri prøvd, men det kom til PlayStation 2 og GameCube, og fikk litt over karakterer (med en Metascore på 65 og 67 for henholdsvis PS2 og GC).

Så med tanke på hvor enormt rik spillhistorien er på klassikere som fortjener nytt liv, er det jo helt forståelig at Aspyr (som kommer rett fra en katastrofal nyversjon av Star Wars: Battlefront) nå har valgt å hente dette spillet frem igjen for en nyversjon. Jaja, nesten alle spill har noen som elsker dem, så det finnes garantert noen som jubler over denne nyheten også.

Tredjepersons action

Star Wars: Bounty Hunter er altså et tredjepersons actioneventyr der du spiller Jango Fett, en dusørjeger som har blitt hentet inn for å fange en mørk Jedi som skaper krøll ett eller annet sted i galaksen langt borte. Handlingen er satt til litt før Star Wars: Episode II – Attack of the Clones, hvis det sier deg noe, og vi loves action i lange baner.

Nyutgaven skal visstnok få grafiske forbedringer slik som forbedrede teksturer og dynamisk lyseffekter, samt en ny lommelykt av en eller annen grunn. Den slippes på PC (Steam), PlayStation, Switch og Xbox i august. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.