Boktips: Master of Magic – Rob Hubbard

Et begrenset opplag av Fusion Retro Books sin nyeste tittel er i salg nå – og du kan få den signert og greier og greier!

Bilde tatt fra nettbutikken. Ser den ikke skinnende og fin ut?

Om du er gammel gubbe eller gubbinne som man kanskje (ikke?) er om man er leser av en nettside om (spill)historie, så har du kanskje hørt om Rob Hubbard. For de uinnvidde er han er levende legende i spillmiljøet, en virtuos av en spillmusiker, rett og slett en legende, som slo seg opp på 80- og 90-tallet med spill som Monty on the Run, Master of Magic, International Karate og – ahem – Samantha Fox Strip Poker. Bare mellom 1985 og 1989 lagde han musikk til over 75 spill! Han holdt seg hovedsakelig til Commodore 64 og SID-chippen, men også Amiga, Atari ST, Sega Mega Drive og PC har sett hans verker.

I nyere tid har han deltatt på konserter som Back in Time Live og spilt i det danske C64-bandet Press Play On Tape. Men nå har han sammen med Chris Abbott og Kenny McAlpine skrevet sin egen biografi over karrieren sin, og etter å ha hatt en svært sukessfull Kickstarter-kampanje som ga over 1200% (!) av ønsket beløp, er boken hans nå i salg på nettsidene til Fusion Retro Books. Der er det per skrivende stund 107 eksemplarer igjen, og man kan bestille enten en «vanlig» utgave til 40 pund pluss frakt, eller en signert utgave til 50 pund pluss frakt.

Med på kjøpet får man 120 GB med musikkfiler, videofiler, notehefte, kildekode, «dissasemblies» og mer – om man skynder seg å bestille før lansering vel å merke. Så om du liker retrospill-musikk, er kanskje dette sommergaven du fortjener?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.