Minigolf i Zany Golf, nå på Steam

DOS-versjonen av minigolfspillet fra 1988 har blitt relansert på Steam.

Minigolfspill er overraskende populære for tiden (ekstra overraskende fordi enkelte av dem, slik som Golf With Your Friends, er fryktelig dårlige). Men det var ikke bare i 2020-ene at folk brukte tid på å slå virtuelle baller rundt i fantasifulle miljøer, og et av de mest kjente minigolfspillene på åttitallet var Zany Golf fra Electronic Arts.

Zany Golf. Bildet er fra Steam-siden, men utgiver Piko Interactive har som vanlig bare hentet det fra Mobygames.

Zany Golf kom opprinnelig til Apple II, men ble overført til plattformer som Amiga, Atari ST og DOS. Det bruker isometrisk grafikk og har ni distinkte hull pluss en bonusbane. I alle fall gjelder dette originalutgaven; jeg ser kun seks hull listet opp på Steam-siden til den nylig relanserte DOS-versjonen.

Spillet ble kjent for sin kule presentasjon, og skilter med massevis av animerte detaljer. Jeg legger merke til The Hamburger Hole, som har en spretten hamburger jeg (nesten) er villig til å vedde penger på er inspirert av Four Byte Burger.

Zany Golf er også tilgjengelig på GOG. Der er det faktisk betydelig billigere, og på salg akkurat nå. Så du kan få det for 18,50 kroner i stedet for småsure 55,49 kroner. Dermed vet du det!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.