Worms Armageddon får jubileumsutgave

Utviklet av retrospesialistene hos Digital Eclipse.

Digital Eclipse og Team 17 har kunngjort en jubileumsutgave av klassiske Works Armageddon. Den nye utgivelsen markerer spillets 25-årsjubileum, og skal slippes 26. september på PlayStation, Xbox og Switch. Det blir ikke kryssplattform-flerspiller, men eiere av PS4 og PS5 kan spille mot hverandre, og det samme kan eiere av Xbox One og Xbox Series X|S.

Ellers loves vi et forbedret grensesnitt, optimalisert kontrollerstøtte, moderne skjermoppløsninger og andre grafiske innstillingsmuligheter, et nytt lagringssystem, samt «achievements» og tilsvarende.

Interaktivt museum

Men vi får også et interaktivt museum som tar for seg historien om Worms-serien, med ikke tidligere viste intervjuer av utviklerne som har vært involvert og en klassisk Digital Eclipse-tidslinje. Og som en veldig artig bonus er også Game Boy Color-versjonen av Worms Armageddon inkludert i pakken.

Worms Armageddon er altså et turbasert taktikkspill der flere lag med tungt bevæpnede meitemarker møtes til dyst. Du kan lese mer om konseptet i vår artikkel om det første Worms-spillet. Her er en trailer, med herlig nostalgisk musikk og prating underveis:

PS: Nei, jeg har ikke glemt PC-versjonen, det ser rett og slett ikke ut som det kommer en slik. Nå er teknisk sett originalen fullt kjøp- og spillbar på PC allerede, og den fikk også en kraftig oppdatering i 2020, men det hadde vært artig med bonusmaterialet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.