Sumerian Six byr på klassisk sniketaktikk

Det nylanserte spillet følger i Commandos-seriens fotspor.

Sumerian Six er et nytt taktisk snikespill der du styrer en gjeng kommandosoldater under en versjon av den andre verdenskrigen der de allerede temmelig demoniske nazistene faktisk også fikk demoniske krefter. I klassisk Indiana Jones/Wolfenstein-stil har de nemlig rotet med okkult magi, og skapt soldater med overnaturlige egenskaper.

Sumerian Six.
Sumerian Six.

Tradisjonell taktikk

Spillet ser ut til å ligge ganske tett opp mot klassikere som Commandos og nyere spill som Shadow Tactics eller Stargate: Timekeepers. Soldatene dine må snike seg rundt på slagmarken og ta ut fiendene usett og i stillhet (helst), og det gjelder å følge nøye med på fiendens patruljer og hvem som kan se og høre hva. Samtidig må du bruke de unike egenskapene til de individuelle soldatene.

Mange tilhengere av denne sjangeren var litt nervøse for hvordan det skulle gå nå som Shadow Tactics-utvikleren Minimi har lagt ned virksomheten, men basert på den positive mottakelsen Sumerian Six har fått ser det ikke ut til at de trenger å engste seg.

Sumerian Six kommer fra det Devolver-eide studioet Artificer, som også sto bak det godt mottatte turbaserte taktikkspillet Showgunners. Tidligere i år måtte de si opp rundt halvparten av staben sin, så vi får håpe at deres nyeste lansering gjør det greit på markedet slik at ikke resten må følge etter. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.