Porsche er tilbake i Forza-serien!

Forza-spillene fra Turn 10 har vært mine personlige favorittspill innen racing siden Forza Motorsport 2 ble lansert i 2007. Et stort utvalg biler som man kan oppgradere, justere og tilpasse slik man ønsker, kombinert med en super kjøreopplevelse, har gjort sitt til at jeg har brukt mange flere timer enn jeg burde på å kjøre virtuell bil.

Porsche 911 Turbo S
Sjekk den rumpa!

Dessverre for meg har Electronic Arts eksklusive rettigheter til det bilmerket som – i mine øyne (og ører) – er bilmerket over alle bilmerker: Porsche. Turn 10 inngikk likevel en avtale om å bruke bilene i de tidligere spillene i serien, men ettersom Forza 4-lanseringen kræsjet med EAs Need for Speed: The Run, glimret Porsche med sitt fravær i Forza Motorsport 4. Først et halvt år senere fikk vi endelig kjøre de herlige bilene, når en ekspansjonspakke ble lansert med 30 flotte Porsche-modeller.

Forza Motorsport 5 fikk dessverre aldri noe lignende, men nå har Turn 10 overraskende annonsert en utvidelse til Forza Horizon 2, med 10 unike Porsche-modeller. Den skal være tilgjengelig på Xbox One fra og med i dag for rundt hundrelappen. Avtalen om å bruke bilene fra Porsche gjelder heldigvis også det neste innslaget i serien, Forza Motorsport 6, men det er ikke bekreftet hvor mange biler som eventuelt blir med fra den legendariske bilprodusenten. Trailer finner du under. Den gir i alle fall meg frysninger!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.