Ny trailer fra Shadow of the Beast

Amiga-klassikeren blir gjenfødt på PlayStation 4 – her er et lite glimt av hva vi har i vente.

Med unntak av et og annet Lemmings-spill har Sony gjort veldig lite med katalogen til den britiske spillutgiveren Psygnosis, som de kjøpte tidlig på nittitallet. Nå jobbes det imidlertid med et nytt spill i en av Psygnosis’ mest kjente serier, Shadow of the Beast. I forbindelse med Paris Game Week i forrige uke dukket det opp en trailer:

Dette ser også ganske «riktig» ut.
Dette ser også ganske «riktig» ut.

Jeg ble ganske imponert over «Shadow of the Beast-følelsen» i enkelte av landskapene, og selve spillet ser jo faktisk ganske moro ut. Men enten har Sony valgt en litt lite representativ musikk for traileren, eller så har de ikke skjønt hvor essensiell musikkstilen i de gamle Shadow of the Beast-spillene var for opplevelsen.

Vi må også anta at det blir en del roligere perioder i selve spillet, og kanskje noen gåter også. Shadow of the Beast III er jo for eksempel vel så kjent for gåtene sine som det er for monsterdrepingen.

Utviklerne sier forøvrig at de har jobbet mye med å justere på kampsystemet og plattformkontrollene i den siste tiden, så spillvideoen som ble sluppet i april er kanskje ikke så representativ lenger. Det virker ikke som de er klare til å gi oss noen lanseringsdato enda.

 

 

En kommentar om “Ny trailer fra Shadow of the Beast”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.