Knight & Grail relansert i samlerutgave

Knight & Grail er et av de beste spillene for Commodore 64, og nå har du fått en ny sjanse til å kjøpe det.

Noe av det som gjør Commodore 64 så spennende er at det fortsatt er et yrende liv for plattformen. Det kommer stadig nye spill, og mange – slik som rimelig ferske Ghosts’n’Goblins Arcade – holder et svært høyt kvalitetsnivå. Mange av dem er gratis, men andre er kommersielle spill som lanseres på diskett eller kassett.

Flotte piksler.
Flotte piksler.

For noen år siden dukket det Metroidvania-atkige plattform/actionspillet Knight & Grail opp, og imponerte meg såpass at jeg skrev en full anmeldelse av spillet på Gamer.no. I mine øyne er Knight & Grail et av de beste spillene lansert for plattformen, og jeg storkoste meg i de timene det tok å fullføre.

Nå har utgiver Psytronik Software lansert en samlerutgave av Knight & Grail. Den er kun trykket opp i 50 eksemplarer, så hvis du er interessert er det kanskje ikke lurt å vente så veldig lenge. Den er også tilgjengelig som en oppgradering for eiere av originalspillet. Ta en titt:

Jeg er i alle fall fristet.
Jeg er i alle fall fristet.

Jeg overlater like godt til Psytronik selv å forklare hva du får med:

  • Deluxe A5 individually numbered box featuring full colour front + rear artwork.
  • Knight ‘n’ Grail C64 disk presented in new full colour PREMIUM+ packaging.
  • Stunning double-sided A3 map showing every single screen / secret / object / enemy along with hints & tips + cast of creatures!
  • 40 track music CD featuring the complete KnG C64 soundtrack, KnG musical sketches + remixes, the Fairy Well C64 soundtrack + bonus C64 tunes by Hans Axelsson!
  • Super-glossy A3 artwork poster! (Note: This will be packaged ROLLED to avoid creasing rather than folded).
  • KnG Keyring (featuring different front + back designs)!
  • KnG Button Badge!
  • Cover-art sticker!
  • Set of 6 KnG mini-stickers!
  • Bonus C64 game ‘Fairy Well’ from KnG author Mikael Tillander!

Jeg bør også nevne at når du kjøper Commodore 64-spill i boks fra Psytonik, så vil de også sende deg en emulator-klar versjon av spillet via e-post. Du trenger med andre ord ikke en fungerende Commodore 64 for å spille det. Bonusspillet Fairy Well er forøvrig et artig lite arkadeeventyr som opprinnelig ble lansert i forbindelse med en programmeringskonkurranse for Commodore 64.

Her har du spillkartet:

Ta også en titt på traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.