En liten video fra Obduction

Myst-skapernes nyeste spill er «90 prosent ferdig» – men de siste ti prosentene er de vanskeligste.

Takket et velvillig spillpublikum klarte Myst-skaperne å stable sammen budsjett til et nytt og svært lovende eventyrspill ved navn Obduction. Dette blir et førstepersons eventyr i samme stil som Myst, men om du ønsker det kan du navigere deg fritt rundt i spillets verden i stedet for å bruke pek-og-klikk-kontrollene. Du spiller en jordboer som har blitt bortført til en fremmed verden, og må forsøke å finne ut av hva som skjer.

Cyan Worlds mener spillet for øyeblikket er 90 prosent ferdigutviklet, men som vi har hørt mange ganger før er det de resterende prosentene som er vanskeligst. I den nyeste Kickstarter-oppdateringen siterer de Epics Tim Sweeney, som har sagt at «de første 90 prosent av utviklingen er betydelig lettere enn de siste 90 prosentene». Jobben har utvilsomt ikke blitt lettere av at en potensiell utgiver trakk seg i siste liten i fjor høst.

Planen er nå å lansere spillet i løpet av årets andre kvartal. For å sikre at vi ikke glemmer prosjektet, har Cyan Worlds nylig lansert en liten teaser-video. Den ser flott ut, som vanlig:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.