Led de sovjetiske styrkene under andre verdenskrig

Soviet Corps er et nytt turbasert strategispill basert på det svært solide Panzer Corps.

Strategiutgiveren Slitherine har nylig annonsert Soviet Corps, et turbasert strategispill satt til andre verdenskrig. Spillerne får kjempe seg gjennom 25 utfordrende scenarier basert på krigen slik Sovjeterne opplevde den, fra vinterkrigen i Finland til krigføring mot Japan i nordøst-Asia.

Panzer Corps-motoren begynner å dra på årene, men den duger fortsatt.
Panzer Corps-motoren begynner å dra på årene, men den duger fortsatt.

Soviet Corps beskrives som en frittstående utvidelse til Panzer Corps – det vil si at spillmekanismene er så og si identiske med de vi finner i det litt aldrende strategispillet, men at du ikke trenger å eie Panzer Corps for å spille Soviet Corps. I tillegg til de hundrevis av enhetene allerede i Panzer Corps, kommer Soviet Corps med 60 helt nye enheter.

Spillet kommer både til PC og iPad, og lanseringsdatoen er 18. februar.

For eventuelt nye spillere, er Panzer Corps et turbasert krigsspill inspirert av SSI-klassikeren Panzer General. Spillet er rimelig lett å lære, selv om det har ganske mange elementer som må mestres om du virkelig skal lykkes. Spillet kom opprinnelig ut i 2011.

Panzer Corps fikk forøvrig nylig en (ordinær) ekspansjonspakke, der vi får leke oss med en fiktiv, tysk invasjon av Storbritannia.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.