Commandos-aktig taktikk i gamle Japan

I Shadow Tactics – Blades of the Shogun må fem krigere kjempe seg gjennom Edo-periodens Japan.

Den tyske spillutgiveren Daedalic Entertainment har annonsert Shadow Tactics – Blades of the Shogun, et taktikkspill der handlingen er lagt til Japan i Edo-perioden. Spillet foregår i sanntid, og du må lede fem ulike krigere gjennom en serie stadig vanskeligere oppdrag. Spillet skilter med tretten forskjellige nivåer, som du ser ovenfra.

Pene miljøer.
Pene miljøer.

Fem krigere med ulike egenskaper

De fem krigerne har ulike styrker, svakheter og spesialegenskaper. Hayato er en ninja som er flink til å snike seg innpå fiendene sine og ta knekken på dem én og én, mens Mugen er en samurai som kan angripe flere fiender samtidig og tåle mye skade.

Vi får også to kvinnelige figurer: Aiko, som er ekspert på kamuflasje og distraksjoner, og Yuki, som spesialiserer seg på feller og lureri. Sistemann er Takuma, en eldre herremann som dreper fiender på lang avstand.

Daedalic planlegger å lansere Shadow Tactics i løpet av årets siste kvartal. Det kommer både til Windows, Mac og Linux, og konsollplattformene PlayStation 4 og Xbox One. Her er den første traileren:

2 kommentarer om “Commandos-aktig taktikk i gamle Japan”

  1. Tiden flyr når man har det gøy….. Fælt så mye klokka har blitt. Drar opp denne igjen, siden spillet nå har kommet ut. Begynte på dette i kveld, og for et genialt spill dette er. Rart det ikke finnes spill av denne typen lenger. Står ikke tilbake for noen andre innenfor samme sjanger av det jeg har spilt sålangt! Anbefales på det sterkeste!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.