Slik ser nye System Shock ut

Night Dive Studios har gitt ut den første spillvideoen fra den etterlengtede nyutgaven.

System Shock regnes, sammen med Ultima Underworld, som grunnleggeren av «immersive sim»-sjangeren. Dette er (vanligvis) førstepersonsspill der du får stor frihet til å løse oppgavene du står overfor som du vil, ved å utnytte deg av ulike systemer i spillverdenen. Eksempler på slike spill inkluderer Thief, Deus Ex, BioShock og Dishonored.

Nå jobber spillutvikleren Night Dive Studios med å lage en nyutgave av det originale System Shock, med modernisert grafikk og kontrollsystem, men som ellers skal være så tro mot originalspillet som mulig. I den ferske videoen under kan du se de første glimtene av hvordan spillet vil fungere.

På det offisielle nettstedet skriver Night Dive Studios at de snart vil starte en folkefinansieringskampanje for sitt nye System Shock-prosjekt. Det blir spennende å se hvor mye de ønsker seg. De understreker også at dette er en «pre alpha»-video.

Dette er forøvrig ikke det eneste System Shock-spillet på vei; en gruppe veteraner fra det originale utviklerstudioet Looking Glass Technologies jobber med en skikkelig oppfølger, og de har fått smått legendariske Warren Spector med på laget.

Om du ikke klarer å vente på denne nyversjonen, ble en forbedret utgave av originalspillet lansert i fjor.

2 kommentarer om “Slik ser nye System Shock ut”

  1. Hmm..har ikke prøvd system shock og selv om jeg sluker sci-fi så er jeg ikke solgt.
    Det virker som et spill med mye dødtid; altså at det skjer lite. Får følge litt med. Kan jo være jeg tar feil.

    Svar
  2. System Shock 2 er naturligvis nær toppen av spillhaugen, men eneren har jeg skammelig nok faktisk ikke spilt…

    Jeg prøvde det såvidt engang (SS portable) men tror det må ha være kontrollene eller noe som gjorde at det ble med starten (vel, starten av starten for å være ærlig). Nekter å tro det var grafikken! Helt sikkert byttingen mellom mouselook og ikke som satt langt inne. Noe som er like pinlig som om det var grafikken da jeg burde vært vant til mouselook-saker fra Wiz8-godsakene.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.