Commodore 64-spillet Sam’s Journey får utgiver

Protovision skal gi ut det som kanskje er årets mest etterlengtede Commodore 64-lansering.

Sam’s Journey er et fargerikt plattformspill for Commodore 64, som kommer fra skaperne av spill som Metal Dust. Spillet har fått mye oppmerksomhet i Commodore 64-miljøet, takket være den glatte og flotte presentasjonen, og nå er det klart at det vil få en kommersiell utgivelse via retroutgiveren Protovision.

Utviklerne utnytter seg maksimalt av maskinens 16 forskjellige farger.
Utviklerne utnytter seg maksimalt av maskinens 16 forskjellige farger.

Spillet vil lanseres i klassisk pappboks, og vil selges både på elektronisk spillkassett («cartdridge») og diskett. Det er ikke klart hva prisen blir. Protovisions forrige Commodore 64-utgivelse, Heroes & Cowards, ble også gjort tilgjengelig i nedlastbar form via nettet, litt etter den fysiske lanseringen. Forhåpentligvis skjer det også denne gangen.

Sam’s Journey virker som et ganske klassisk plattformspill, men det har blant annet den funksjonaliteten at du kan plukke opp forkledninger som gir deg helt nye egenskaper. Spillet skilter blant annet med 27 store brett, fordelt på 14 ulike miljøer.

Hvis du har lyst til å se hva det hele dreier seg om, kan du ta en titt på denne spillelisten med videoer fra spillet:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.