Store nyheter for nyutgaven av Tex Murphy: Overseer

Teamet bak The Poisoned Pawn har brutt stillheten, og gitt ut en stilig trailer.

The Poisoned Pawn er en HD-utgave av Tex Murphy: Overseer, det siste av Tex Murphy-spillene fra nittitallet. Spillet utvikles ikke av Access-veteranene i Big Finish Games, men av et internasjonalt team med Tex-tilhengere. De har imidlertid originalskapernes fulle støtte.

Klassisk detektivhistorie

Bedre miljøer enn før.
Bedre miljøer enn før.

For de uinnvidde er Tex Murphy-serien klassiske detektivhistorier av typen du kanskje forbinder med Humphrey Bogart. Forskjellen er at handlingen her foregår i en postapokalyptisk fremtidsverden, og byr på mye mer humor. Spillene kombinerer fri utforsking av tredimensjonale miljøer med video med ekte skuespillere (og «skuespillere»).

Tex Murphy: Overseer var det alle trodde kom til å bli det siste spillet i serien – helt til Tex Murphy: Tesla Effect ble skapt etter en tung folkefinansieringskampanje for noen år siden. Overseer kom i 1998, og var teknologisk imponerende, men har muligens ikke tålt aldringsprosessen så veldig godt.

The Poisoned Pawn er en totalrenovering av originalen. Alle miljøene har blitt gjenskapt i moderne detalj, og alle videoene fra spillet vises nå i 720p HD-oppløsning (med en mulighet for at den ferdige versjonen kan få videoer i 1080p). Spillet bruker motoren Unity 5.

Utviklerne har også lagt inn nye steder å utforske, nye folk å snakke med, nye gåter og en utvidet historie. Noe av dette ser ut til å være basert på video- og lydmateriale som ble kuttet fra originalspillet. I Overseer var det 15 steder å besøke, mens nyversjonen får i alle fall 20.

Det er fortsatt ikke helt klart hvordan The Poisoned Pawn skal lanseres, eller når. Mer info finner du i den nyeste oppdateringen fra teamet, og her er traileren:

Om du har lyst til å se hvordan spillet fungerer, kan du ta en titt på denne gameplay-videoen:

Til slutt har utviklerne videreformidlet en melding fra Tex Murphy-skaperne Aaron Conners og Chris Jones (som også spiller Tex Murphy i spillene):

En kommentar om “Store nyheter for nyutgaven av Tex Murphy: Overseer”

  1. Overseer er vel det av de eldre spillene som minst trenger en nyversjon, siden kontrollene faktisk fungerer, og GOG klarte å fikse problemet med DVD-utgaven. Hadde de bare lagd en nyversjon av Pandora Directive….. men oppløsningen på filmsnuttene har vel så lav oppløsning at det bare hadde sett rart ut.

    Lurer på om vi noensinne får se et nytt Tex-spill igjen. :(

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.