The Elder Scrolls V: Skyrim får nyutgave

Bethesda har bekreftet ryktene. Her er trailer, bilder og informasjon, og gode nyheter for PC-eiere som eier Skyrim på Steam.

På gårsdagens E3-konferanse bekreftet Bethesda Softworks at rollespillet The Elder Scrolls V: Skyrim får en nyutgave for PC, Xbox One og PlayStation 4. Det ser primært ut til å være en grafisk overhaling, med forbedringer over hele fjøla og nye effekter som volumetriske lysstråler, dynamisk «depth of field» og lekre refleksjoner.

I tillegg får konsollspillere nyte godt av modifikasjoner fra PC-versjonen.

Nyversjonen heter The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition, og lanseringen skal finne sted 28. oktober. Om du allerede eier Skyrim og alle ekspansjonene på Steam, er den nye versjonen helt gratis. Dette forteller Bethesda på Twitter. Her er en trailer:

Og her er skjermbilder:

Personlig er jeg litt ambivalent til denne nyheten – jeg elsket Skyrim, men det er ikke lenge nok siden jeg spilte det til at jeg er interessert i å gå tilbake til en versjon med litt bedre grafikk. Jeg ville mye heller hatt et gjensyn med for eksempel Morrowind.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.