Segas nye Sonic-spill er nok noe for oss

Sega går helt tilbake til røttene.

Sonic har, om vi skal være ærlige, spilt i mange drittspill i årenes løp. Mange av disse har vært et resultat av at Sega har lagt seriens røtter bak seg, og prøvd å finne opp hjulet på nytt (og på nytt, og på nytt). Vel, nå har de tydeligvis kommet på bedre tanker. Ta en titt på denne traileren:

Dette er Sonic Mania, et nytt, todimensjonalt Sonic-spill laget i klassisk 16-bits-stil, for PC, Xbox One og PlayStation 4. Det utvikles av Christian Whitehead, Headcannon og PadogaWest Games, og skal inneholde både helt nye verdener og nyoppussede versjoner av gamle verdener. Du kan spille som Sonic, Tails og Knuckles.

Sonic Mania ble annonsert i forbindelse med Sonics 25-årsjubileum, og skal etter planen lanseres til våren neste år. Det ser jo ganske kult ut, gjør det ikke?

Forresten: Sega har også annonsert et helt nytt Sonic-spill, for lansering ved juletider neste år. Her er en teaser. Når du har sett den, så kan du jo se Sonic Mania-traileren om igjen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.