Endless Space 2 dukker straks opp i «early access»

Det har tatt mer tid enn forventet, men nå nærmer romstrategispillet seg en lansering.

Sega-eide Amplitude Studios har annonsert at Endless Space 2 vil lanseres i «early access» i september. Egentlig skulle det ha blitt utgitt på Steams tidlig-kanal i vår, men ble utsatt. Med tanke på hvor skarpt Stellaris gjorde det på markedet, er det kanskje like greit at Amplitudes rombaserte 4X-konkurrent ventet litt med ankomsten.

I likhet med den flotte forgjengeren, blir Endless Space 2 et turbasert spill. Vi har ikke fått se noen faktiske skjermbilder fra spillet enda, noe som nesten er litt rart med tanke på hvor nærme lanseringen er, men du kan se litt video fra spillet i et intervju fra Gamescom, som jeg har lagt inn under.

Ellers er det faktisk mulig å lese detaljert informasjon om spillets design på utviklernes nettsted, så du kan se hvilke valg de har tatt og hvorfor de har tatt dem. En Wiki-side finnes også.

Lurer på hva programlederne fra Twitch ruset seg på før intervjuet? Uansett, Amplitude har lagt ut flere videoer som presenterer spillets fraksjoner. Her er den nyeste av disse (samme fraksjon som i videoen over):

En kommentar om “Endless Space 2 dukker straks opp i «early access»”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.