Visste du at Pokémon-skaperne akkurat har lansert et Steam-spill?

Game Freak har gitt Giga Wrecker ut i «early access».

Den japanske spillutvikleren Game Freak sto bak de originale Pokémon-spillene (eller Pocket Monsters Red & Blue, som de først het). Siden har de vært seriens hovedutvikler, og har nylig lansert Pokémon Sun and Moon på 3DS. De har for ordens skyld ingenting med Pokémon Go å gjøre.

Nå har den ellers så Nintendo-fokuserte utvikleren gitt ut et actionspill på PC. Det heter Giga Wrecker, og er et 2D-spill der du spiller ei kyborg-jente som har den egenskapen at hun kan forme skrapmateriale i ulike fasonger og våpen, og dermed bruke det til å overkomme de ulike hindringene som møter henne.

Tidligutgivelse på Steam

Spillet er lansert i «early access», og Game Freak forteller at selv om det har mesteparten av innholdet og funksjonaliteten den ferdige versjonen skal ha, er det fortsatt ting som trenger blankpolering før spillet kan regnes som ferdig. Etter planen skal den ferdige utgaven komme i januar.

Som traileren under viser, er ikke Giga Wrecker noe storprosjekt. Men det er spennende å se den økende aksepten for PC i Japan, og dette er faktisk kun det andre Game Freak-spillet i dette årtusenet som (enn så lenge, i alle fall) ikke har noen versjoner for en Nintendo-plattform. Det første var Tembo: The Badass Elephant, som Sega ga ut for PC, Xbox One og PS4 i fjor.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.