I Event[0] må du kommunisere med en kunstig intelligens

Du er strandet ombord i et romskip, og den eneste overlevende der er en datamaskin.

Event[0] er et historiedrevet utforskingseventyr der du befinner deg i et romskip som driver målløst gjennom verdensrommet. Du er imidlertid ikke alene, men deler skipet med Kaizen – en kunstig intelligens som du nå må forsøke å kommunisere med, med det endelige målet å få ham (/hun eller den) til å hjelpe deg tilbake til jorden.

Stilig.
Stilig.

Tekstkommunikasjon med datamaskinen

Spillet lar deg skrive hva du vil når du snakker med datamaskinen, som visstnok har over 2 millioner mulige dialoglinjer som svar. Eliza kan med andre ord bare gå og legge seg. Men så er jo spørsmålet om du kan stole på maskinen, da. Eller om den kan stole på deg?

I tillegg til å prate med datamaskinen, kan du utforske romskipet via førstepersons synsvinkel, og du må også stikke ut på utsiden for å utføre oppgaver der. Og krysse fingrene (hvis det er mulig i romdrakten) for at maskinen ikke drar en HAL 9000 mens du er der ute.

Event[0] koster 140 kroner hos GOG og Steam, og er også tilgjengelige fra andre nettbutikker. Tilbakemeldingene fra brukerne virker så langt veldig positive. Her er en trailer:

En kommentar om “I Event[0] må du kommunisere med en kunstig intelligens”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.