Greenlight-kampanje for lekkert, norsk eventyrspill

Milkmaid of the Milky Way har allerede fått ros av Tim Schafer.

Ruth er ei helt vanlig budeie som lever på en fjellgård et eller annet sted i 1920-tallets Norge. Foreldrene hennes er døde, og de daglige gjøremålene er tøffe, men hun overlever. I alle fall helt til hun får besøk fra det ytre rom.

Hm, dette så jo litt vrient ut.
Hm, dette så jo litt vrient ut.

Milkmaid of the Milky Way er et klassisk pek-og-klikk-eventyr laget i LucasArts-stil. Vi loves håndmalte bakgrunner kombinert med god, gammeldags pikselkunst, massevis av gåter og utforsking, og en spennende handling der alle dialogene og tekstene er skrevet på rim.

Norsk utvikler

Spillet utvikles av norske Mattis Folkestad, som i lang tid har jobbet med det som et kjærlighetsprosjekt på fritiden. Nå er det i «beta», og kan fullføres. Det eneste som gjenstår er bugfiksing, justeringer og plattform-tilrettelegging, og planen er å gi ut spillet før året er omme.

I den forbindelse har han lagt inn spillet på Steams Greenlight-tjeneste, der det søker stemmer for å få lansering på Valves distribusjonsportal. Sjansene er nok rimelig store for at kampanjen lykkes – spesielt etter at spillet fikk skryt fra selveste Tim Schafer – men det hjelper nok likevel om du tar turen inn for å gi din stemme.

Om du trenger overbevisning, kan du ta en titt på denne ferske traileren:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.