Stilig offroad-spill på Greenlight

Indie-spillet Offroad Paradise ser ganske artig ut.

Om du har kost deg med artige, fysikkbaserte spill som Elastomania, Tricky Truck, Spintires og Trials, er sjansene store for at du også vil syntes Offroad Paradise ser spennende ut. Her er poenget å kjøre en firehjulstrekker fra punkt A til punkt B, på små men utfordrende brett. Hvert av spilelts 50 brett har sine egne spesifikke utfordringer, og du må nok regne med å prøve på nytt noen ganger.

Trygt? Neppe.
Trygt? Neppe.

Kule biler

Spillet ser kanskje ikke ut som noe AAA-spill, men utvikler Ivanovich Games har fått til det viktigste: Å lage biler som ser ekte ut, og oppfører seg på en rimelig realistisk måte i terrenget. Omgivelsene er enkle steinknauser, men jeg syntes de har sin sjarm. Fysikkmotoren skal i alle fall være svært avansert, og det samme gjelder skademodellen.

I tillegg har Offroad Paradise en av de kuleste VR-modusene jeg har sett – ja, du kan selvsagt se moroa fra førersetet, men du kan også stå på utsiden og se ned på brettet som du styrer en fjernstyrt lekebil. Ta en titt på denne traileren, og gi spillet din støtte på Greenlight om du føler det fortjener en sjanse på Steam:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.