Grottekravleren Xanadu Next har fått nytt liv.

Opprinnelig kom spillet kun ut for N-Gage her i vesten, men nå er PC-versjonen endelig tilgjengelig.

Xanadu Next er et actionrollespill fra japanske Nihon Falcom. Spillet kom til Nokias N-Gage-konsoll (husker du den?) i 2005, men i Japan fantes det også en Windows-versjon. På den tiden var imidlertid markedet annerledes, og japanske PC-spill fikk veldig sjeldent noen vestlig lansering. Det gjorde heller ikke Xanadu Next.

Som Diablo har også dette spillet en landsby du kan besøke.
Som Diablo har også dette spillet en landsby du kan besøke.

Ventetiden er over

Nå kan imidlertid vestlige Xanadu Next-tilhengere endelig legge bort sin gamle N-Gage, for i går ble spillet lansert på Steam og GOG. Spillet har fått en engelskspråklig versjon gjennom XSEED Games, men det er så vidt jeg kan se ikke snakk om øvrige endringer i forhold til PC-originalen fra Japan.

Spillet foregår i en middelaldersk fantasy-verden der du må utforske grotter på jakt etter monstre og skatter. Spillet har blant annet en bråte forskjellige våpen du kan bruke, og ved å trene deg opp i forskjellige våpen kan du få tilgang til unike egenskaper. På den måten belønnes du for å skifte til nye våpen når du finner dem.

Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.