Originale Diablo skal «gjenskapes» i Diablo 3

Blizzard annonserte nyheten på BlizzCon i går kveld.

Det originale Diablo-spillet er en av nittitallets største klassikere, og nå vil også moderne spillere få en liten følelse av hvordan det fungerte. En «nyversjon» av spillet blir nemlig lagt inn i en kommende oppdatering for Diablo 3.

Gratis oppdatering

Hvor trofast denne utgaven blir gjenstår å se, men vi loves ifølge PC Gamer 16 nivåer basert på de originale (tilfeldig generete) etasjene under katedralen i byen Tristram, samt de fire hovedbossene og en ny grafikkmodus som skal få det hele til å se gammelt ut. I tillegg kan du, som i originalen, kun bevege figuren din i åtte retninger.

Alt dette blir en del av pakken The Darkening of Tristram, som blir en gratis oppdatering for Diablo 3. Den skal legges ut for åpen testing til uken.

Apropos Diablo: Her er de originale dokumentene utviklerstudioet bak spillet (som da het Condor og ikke Blizzard North) brukte da de «solgte» inn ideen for Blizzard. Og her er et interessant foredrag med Diablo-skaper David Brevik.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.