GOG har relansert skytespillet Killing Time

Men hva skjer med prisnivået, GOG?

Husker du Killing Time? Ikke jeg heller. Men det er altså et førstepersons skytespill med grøsserelementer, som opprinnelig kom ut i 1995 for konsollfloppen 3DO. Året etter kom det til PC. Spillet foregår på 30-tallet, der onde ånder fra oldtidens Egypt ser ut til å skape trøbbel i en svær villa.

Det ser jo interessant ut, på et vis.
Det ser jo interessant ut, på et vis.

Killing Time skilter blant annet med «full motion video»-elementer, også under selve spillingen. Dessuten har det ifølge GOGs produktbeskrivelse mange gåter som må løses, så det virker ikke som noen ren Doom-klone. Samtidig loves vi masse våpen og alt det der, så fokus er nok på action.

Men hva med prisen?

Det er kult å se GOG relansere et såpass obskurt spill, spesielt etter at de i praksis ser ut til å ha glemt retro-røttene sine helt i løpet av 2016. Men jeg undres litt over prisnivået: Over 80 kroner skal de ha for dette spillet, og det er vrient å se for seg at det hadde blitt lansert til samme pris i «gamle dager» (da de kun hadde to prisnivåer på butikken).

Den høye prisen river Killing Time ut av impulskjøp-klassen for min del, i alle fall, og det skal få en temmelig svær rabatt før jeg kjøper det.

Interessant nok er spillet tilgjengelig billigere på en digital distribusjonskanal jeg aldri har hørt om før, nemlig Zoom Platform.

3 kommentarer om “GOG har relansert skytespillet Killing Time”

  1. Har da alltid vært 5.99 og 9.99 dollar som er prisene på retrospill på GOG, og sånn er det vel nå også. (9.99 i dette tilfellet). Tror du fremdeles lever i en fortid hvor dollaren var på lire-nivå. :P

    Svar
      • Hehe, godt spørsmål, men jeg vil vel tro at det er utgiver som har mer å si angående prisen enn det GOG har. Kingpin koster 9.99….. Killing Time er sikkert ikke noe verre enn det. ;)

        Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.