Crystal Quest er ute på Steam

Mac-klassikeren har fått nyversjon.

Crystal Quest kom opprinnelig i 1987, og ble utviklet av Patrick Buckland, som senere var med å grunnlegge Stainless Games, og skape Carmageddon. Spillet kom først til Macintosh, og skal ha vært svært populært på den plattformen. Senere kom det til Apple IIgs, Amiga og Game Boy. Nå har det kommet til Steam.

Enkelt arkadespill

I Crystal Quest er målet å samle alle krystallene, samtidig som du unngår å bli sprengt av minene som befinner seg rundt på brettet. I tillegg plages du av tolv forskjellige typer monstre. Når du har samlet alle krystallene, åpnes utgangen og du kan gå videre til neste nivå. Steam-versjonen skal være en trofast nyutgave, men den har fått noen achievements og slikt.

Nyversjonen koster bare 15 kroner her til lands. Ta en titt på traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.