Double Dragon IV er rett rundt hjørnet

Den klassiske slåssespillserien får nytt liv.

Her er en litt overraskende nyhet: Double Dragon IV lanseres den 30. januar på PlayStation 4 og Steam. Det sies for øyeblikket ikke så veldig mye om det nye spillet – du kan ta en titt på nettstedet og traileren under – men det ser ut som vi kan forvente et 2D-spill i stil med de gamle slåssespillene, og ikke noe forsøk på å overføre serien til 3D eller noe slikt.

Serien feirer 30 år i 2017

Double Dragon debuterte som arkadespill i 1987, og kom etter hvert til de fleste hjemmeplattformene. Spillet lot en eller to spillere slå og sparke seg gjennom skrollende bymiljøer fulle av gjengmedlemmer, for å redde kjæresten til den ene av figurene. Når det endelig var gjort, måtte de av en eller annen grunn slåss mot hverandre for å se hvem som fikk ta henne med hjem.

Spillet var en stor inspirasjonskilde for senere utgivelser som Streets of Rage og Final Fight, og noe av DNA-et finner vi igjen i moderne spill som Yakuza. Nå er det Arc System Works som eier rettighetene til serien, og det er de som står bak det nye spillet. Ifølge Engadget, har flere av originalspillenes utviklere vært med å lage Double Dragon IV.

Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.