Switch får to futuristiske racingspill til våren

Det er kanskje ikke så farlig at den ikke får noe F-Zero-spill med det første?

Nintendo Switch får ikke veldig mange spill ved lansering i mars, men det er kanskje ikke så farlig med tanke på at et av de som faktisk kommer er et Zelda-spill. Om du også skulle ha lyst på litt halsbrekkende, futuristisk arkaderacing i stil med wipEout og F-Zero, ser det ut til at du faktisk får to spill å velge mellom.

Fast RMX

Delt skjerm er alltid bra.
Delt skjerm er alltid bra.

Tyske Shin’en Multimedia skal nemlig lansere Fast RMX i mars (ikke ved Switch-lanseringen, men kort etter), og som vanlig med spill fra den kanten, byr det på imponerende grafikk. Spillet skilter med sveveracing for opp til åtte spillere over nettet og fire lokalt, 30 baner satt til rimelig lekre miljøer, og spillet kjører med en oppdateringsfrekvens på 60 bilder per sekund, i 1080p.

Shin’en ble startet av en gruppe veteraner fra demoscene-gruppa Abyss sent på nittitallet, og helt siden de lagde spill som Iridion II på Game Boy Advance, har de vært kjent for å kunne tyne heftige ting ut av relativt svak maskinvare. Dessverre er det ikke kommet noen trailer fra Fast RMX enda.

RedOut

Som om ikke dette var nok, har amerikanske Nicalis annonsert at de vil bringe RedOut til Nintendo Switch. Nok en gang er det snakk om et racingspill i der du styrer en superrask svevefarkost gjennom fargerike og krevende baner. Spillet skilter blant annet med 20 baner fordelt på fire verdener, en karrieremodus med cirka 75 løp, og nettbasert flerspiller.

RedOut er allerede ute på PC – det fikk en tidliglansering i fjor, og nå er den ferdige versjonen lansert. På Steam har det fått en svært god mottakelse, så fremtidige Switch-eiere kan nok bare glede seg (eller, selvsagt, kjøpe spillet på PC). Originalutvikleren er italienske 34BigThings, og Switch-lanseringen kommer «til våren». Her er en trailer fra den nyannonserte Switch-versjonen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.