Hva holder Obsidian på med?

Oppdatering: Alt tyder på at det er Pillars of Eternity 2 de hinter om.

Ikke få panikk, men Obsidian holder på med noe nytt. Skaperen av ferske rollespill som Pillars of Eternity og Tyranny har lagt ut en teaser på Twitter, der de hinter om hva de jobber med. Jeg har rappet den, og lagt den inn her:

obsidian

Hva kan dette bety? I en oppfølger lenker de til et offisielt forum for noe som kalles Project Louisiana, der mange ser ut til å tro at det enten er snakk om en oppfølger til Fallout: New Vegas (kanskje satt til området rundt New Orleans – selv om Obsidian tidligere så godt som har benektet dette, ifølge PC Gamer), eller Pillars of Eternity 2.

Oppdatering: Skroll ned til Kims kommentar. Det er altså sannsynligvis Pillars of Eternity 2 som snart vil annonseres!

Det er vel rimelig usannsynlig at Obsidian bare kommer til å la det være med denne ene Twitter-posten, så vi får nok et klarere bilde om ikke så alt for lenge. Her er nettsiden til det kommende prosjektet, som sikkert kommer til å bli oppdatert med flere obskure hint. I mellomtiden prøver brukerne å dekode symbolet, og grave i nettsidens kode etter hint.

Hva syntes forresten folket om Tyrrany? I mine øyne: Imponerende valgfrihet, kult univers, ikke så veldig engasjerende handling, og kjedelig kamp.

En kommentar om “Hva holder Obsidian på med?”

  1. Enig med deg angående Tyranny. Synes allikevel kampene var morsommere enn Pillars of Eternity. Likte spesielt godt magisystemet. Codexen har allerede funnet ut at det er Pillars of Eternity 2 det dreier seg om her, forøvrig.

    «If you look carefully, you’ll see a spiral shape to the upper right of the Eder quote. That’s a Vailian letter A, according to the Vailian alphabet Josh Sawyer posted on Twitter and Instagram earlier this month. But wait, there’s more! A clever user on the Obsidian forums dug into the teaser page’s innards and found an additional seven symbols, presumably timed to be revealed over the next week. These symbols too are letters, some of which are from the Engwithan and Aumaua alphabets posted by Josh last year.

    Together, these letters look like they’re meant to spell DEADFIRE, as in the Deadfire Archipelago, the hazardous island region to the south of the Dyrwood that has been strongly hinted to be the setting for Pillars of Eternity 2 over the past few months. It looks like we’re bound for a nautical adventure.»

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.