David Wise kommer til årets Retrospillmesse

Mannen bak musikken i spill som Donkey Kong Country vil snakke om karrieren sin og signere retrogreiene dine.

Retrospillmessen 2017 går av stabelen den 20. og 21. mai i Sandefjord. Der blir det som vanlig mulig å spille klassiske spill på klassiske konsoller, arkademaskiner og datamaskiner, samt utvide samlingen sin hos de mange besøkende selgerne av retrospill. I tillegg vil det være ulike arrangementer og paneler.

Bilde fra en tidligere messe.
Bilde fra en tidligere messe.

Nå er det klart at den britiske musikkskaperen David Wise finner veien til messen. Han vil være der begge dager, og vil blant annet delta i panel og ta imot spørsmål fra de besøkende. I tillegg til dette vil han ha en egen plass på messegulvet, der du kan få noen ord med ham og få signaturen om du ønsker det.

Mest kjent for Donkey Kong Country

David Wise var i mange år den faste komponisten for den britiske utvikleren Rare. Fra 1987 til 2009 skapte han musikken til en stor del av spillene selskapet lagde, og rullebladet inkluderer alt fra R.C. Pro Am til Donkey Kong Country-serien. For tiden jobber han med det etterlengtede plattformspillet Yooka-Laylee.

Detaljene om programmet på Retrospillmessen 2017 er fortsatt ikke spikret, men du kan følge med på nettstedet deres (der du også kan skaffe billetter). I fjor fikk de også kjente musikkskapere på besøk – da kom nemlig Commodore 64-legendene Matt Gray og Ben Daglish på besøk.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.