Har du hørt om GamePump?

Tjenesten legges ned, men retrospillene de har fått rettighetene til vil likevel gis ut på Steam og GOG.

Jeg kan ikke huske å ha hørt om GamePump før, og derfor er det litt rart å skrive om at tjenesten nå legger ned. Men les videre, så skjønner du hvorfor. GamePump var en abonnementsbasert spilltjeneste for retrospill, der man skulle betalte en viss sum i måneden, og få tilgang på en jevn strøm med retrospill som ikke tidligere har vært utgitt.

De første utgivelsene skulle være rett rundt hjørnet.

Tjenesten legger ned, men spillene kommer ut

Folkene bak GamePump skal ha vært i diskusjoner med mange ulike utgivere, og sier at de klarte å sikre seg rettighetene til flere klassikere. Men ifølge GamePump-grunnlegger Robert Bowling, klarte de ikke å sikre seg nok spill til at tjenesten ville holde den høye standarden han ønsket.

Derfor har de nå gitt alle som har betalt pengene tilbake, samtidig som de lover at disse kundene skal få de to første spillene tjenesten skulle tilby, gratis.

Men de gode nyhetene her, er at de fortsatt planlegger å gi disse spillene ut, og de første lanseringene skal ifølge Bowling finne sted på Steam innen to uker. Han røper ikke hvilke spill det er snakk om, men det skal altså være klassikere som de har fått rettighetene til, og som ikke tidligere har vært tilgjengelige via digital distribusjon på PC.

Basert på et intervju med Bowling fra desember, ser det ut som flesteparten av spillene skal være tidligere konsoll-eksklusive titler.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.