Bli ond hersker i Dungeons 3

Bygg opp et underjordisk imperium, og skap trøbbel for snillingene på overflaten.

Kalypso har annonsert det tredje spillet i strategiserien Dungeons. Som de to forrige Dungeons-spillene, er dette et Dungeon Keeper-inspirert strategispill der du må bygge opp et underjordisk imperium bestående av alle slags monstre. Du får med andre ord rollen som slemmingen i et typisk rollespill.

Litt rotete skjermbilde.
Litt rotete skjermbilde.

Ta knekken på heltene

Grottekomplekset ditt vil bestå av en stor mengde forskjellige rom med ulike funksjoner, samt feller som du kan bruke for å ta knekken på eventuelle helter som finner på at de skal sette en stopper for de onde planene dine (eller bare røve gullet ditt og drepe monstrene dine for erfaringspoeng).

Kalypso hevder at Dungeons 3 blir den største, beste og ondeste fangehullsimulatoren til nå, med en fullstendig ny sanntidsstrategimodus for de stundene der du velger å bevege deg opp på landjorda for å lede styrkene dine i kamp der. I tillegg lover de en stor enspillerkampanje med 20 oppdrag, tilfeldig genererte nivåer og en samarbeidsmodus for to.

Dungeons-serien fikk kanskje ikke den beste starten, men det ser ut som toeren falt i god jord hos ganske mange. Dungeons 3 skal lanseres til høsten, og kommer til Xbox One, PlayStation 4 og PC. Her er en trailer, som strengt tatt ikke viser særlig mye:

Det er som vanlig det interne Kalypso-studioet Realmforge som står for utviklingen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.