Punch Club-skaperne med kirkegårdsspill

Litt som Stardew Valley, bare at du driver en kirkegård i en fantasy-verden.

Punch Club ble godt mottatt av Spillhistories Kristian Foshaug, og det vanedannende vesle spillet oppnådde også stor suksess på markedet. Nå har skaperne annonsert sitt neste spill, Graveyard Keeper, som kommer i løpet av året for PC og Xbox One.

Skulle muligens ikke ha gravd opp den graven.
Skulle muligens ikke ha gravd opp den graven.

Kirkegårdsarbeid med en vri

I Graveyard Keeper driver du en middelaldersk kirkegård, i en verden der de døde gjerne har for vane å vandre litt om forholdene ligger til rette for det. Siden jobben din er noe risikofylt, har du åpenbart bestemt deg for at du i alle fall skal tjene godt på den. Så i dette spillet gjelder det å finne fantasifulle måter å tjene penger på, mens du kutter alle kostnadene du kan.

Dermed ligger det an til alt mulig slags høyst umoralsk tull og tøys, som både rammer de levende naboene til kirkegården og de nylige avdøde som er dobbelt uheldige siden de begraves hos deg. Samtidig kan du lete opp verdifulle ressurser i omgivelsene, lage nye greier, og leke litt helt selv ved å utforske grottene i nærheten.

Spillet høres litt ut som den svært tvilsomme tvillingbroren til Stardew Valley, men selv om det muligens har et stygt hjerte, ser det i alle fall svært lekkert ut. Ta en titt på traileren:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.