Nyheter på Nintendo Switch eShop – Uke 12

Vi gir deg oversikten over hvilke godbiter du kan finne på eShoppen til Nintendo Switch denne uken.

Nintendo Switch har vært ute snart tre uker nå, og de aller fleste som har konsollen har nok brukt mesteparten av tiden sin med The Legend of Zelda: Breath of the Wild, som seiler opp som en glohet kandidat som årets – om ikke tidenes – spill. Men det finnes flere spill til konsollen, blant annet flere NeoGeo- og indiespill. Og det kommer flere denne uken. Hver uke fra torsdag og utover lanseres det små – og noen ganger store – spill til konsollen.

Denne uken kommer det fire spill til Switch sin eShop, nemlig tre indiespill og ett NeoGeo-spill. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hva vi kan forvente.

World of Goo

World of Goo er et indiespill utviklet av 2D Boy. Spillet er et hjernetrimspill, som opprinnelig kom ut i 2008, og finnes allerede til PC, Wii og mobile enheter. Det er altså ikke et helt nytt spill vi møter her, men snarere en sjanse for de av oss som av en eller annen grunn ikke har prøvd spillet før eller ønsker å spille det på nytt på Nintendos nye hybrid. Konseptet er enkelt: Du skal løse oppgaver ved å plassere ut baller av slim og få dem transportert til destinasjonen sin.

Pris: 80 kr

Little Inferno

Little Inferno er enda et hjernetrimspill, utviklet av Tomorrow Corporation. Spillet kom opprinnelig ut i 2012 og finnes allerede til WiiU, PC og mobil. Dette er et sandkassespill hvor du plasseres foran en peis og setter fyr på ulike objekter, for å se hvordan de brenner.

Pris: 80 kr

Human Resource Machine

Human Resource Machine er ukens tredje hjernetrimmer, også utviklet av Tomorrow Corporation. Spillet kom opprinnelig ut i 2015, og finnes allerede til WiiU, PC og mobil. I dette spillet får du presentert en rekke puzzles sentrert rundt programmering. Spilleren lager en liste med instruksjoner som styrer det som skjer på skjermen. Joachim har tidligere skrevet noen tanker om PC-versjonen.

Pris: 80 kr

ACA NeoGeo Neo Turf Masters

Dette fjerde spillet i listen over utgivelser denne uken er et wildcard i denne artikkelen. Spillet er listet på nettet som en kommende tittel på Switch 23. mars, men den kommer ikke opp på min Switch sin eShop-oversikt over kommende spill. Forhåpentligvis er dette bare en glipp fra Nintendo Europe sin side. Spillet er et golfspill som opprinnelig kom ut til NeoGeo-konsollen i 1996, og er utviklet av Nazca Corporation. Spilleren kan velge mellom seks ulike golfspillere og flere golfbaner verden over.

Pris: $7.99, norsk pris ikke tilgjengelig

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.