Punch Club kommer til stuekonsollene denne uken

Den vanedannende Steam-suksessen kommer til nye plattformer.

Punch Club er en artig liten «livssimulator» der du spiller en fyr som ønsker å slå seg opp og frem i verden som bokser. Du må trene, spise, sloss, sove og så videre, og det gjelder å få plass til alle gjøremålene på kalenderen. Kristian ble svært hektet på spillet da det dukket opp på PC i fjor, og her er hans inntrykk.

PS4 og Xbox One

Etter å ha solgt over 300 000 kopier på Steam, er Punch Club nå på vei til konsoll. Nærmere bestemt PlayStation 4 og Xbox One – Switch-eierne ser ikke ut til å få ta del av moroa med det første. Det er litt rart, kanskje, fordi spillet har allerede blitt lansert for 3DS. Spillet finnes også på mobile plattformer.

Stuekonsoll-lanseringen finner sted denne uken, nærmere bestemt på fredag den 31. mars (ifølge Neowin). Lurer du på hvordan spillet funker? Sjekk Kristians video:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.