Den siste Dark Souls III-ekspansjonen er ute nå

Ser ut til å ha fått en mye bedre mottakelse enn den forrige.

Dark Souls III var et glimrende spill, men den første ekspansjonen det fikk, Ashes of Ariandel, fikk ikke like mye ros. Spillerne mente den var for kort, og at for mye av innholdet egentlig bare var gjenbruk.

En god slutt?

Nå har den andre, og siste, ekspansjonen dukket opp, og heldigvis virker det som denne får en langt bedre mottakelse. Den heter The Ringed City, og inneholder flere nye fiender, bosser, rustninger og våpen. Av brukeranmeldelsene som er tilgjengelige nå (på Steam), er 445 positive og 70 negative. IGN liker den også.

Siden From Software og serieskaper Hidetaka Miyazaki har sagt at Dark Souls III blir det siste spillet i dette universet, representerer denne utgivelsen dermed slutten på Dark Souls-sagaen slik vi kjenner den nå. Eventuelle fremtidige spill i serien vil etter alt å dømme ha en annen karakter.

The Ringed City er ute på både PC og konsoll. Her er lanseringstraileren:

… og en litt eldre trailer, for moro skyld (for «moro» er jo det som definerer Dark Souls-settingen, kremt):

En kommentar om “Den siste Dark Souls III-ekspansjonen er ute nå”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.