Flysimulatoren X-Plane 11 er ute nå

Den nye versjonen skilter med massevis av forbedringer.

Mens Dovetail tilsynelatende sliter litt med sin Microsoft Flight Simulator-oppfølger, har Laminar Research gjort stor fremgang med konkurrenten X-Plane, og nå har de lansert den ferdige versjonen av X-Plane 11.

X-Plane 11 går inn for landing.
X-Plane 11 går inn for landing.

Sivil flysimulator

I likhet med Flight Simulator, er X-Plane 11 en sivil flysimulator der du får sette deg bak spakene på alt fra svære passasjerfly til små seilfly, og fly over hele verden alene eller sammen med andre spillere. Spillet skal være svært realistisk, og alle flyene i spillet har 3D-cockpiter med fungerende instrumenter (slik at du kan fly IFR, for eksempel hvis det blir tåke).

X-Plane 11 skilter med en hel haug av tekniske og grafiske nyvinninger, men den kanskje største forbedringen gjelder grensesnittet. Det har nemlig blitt fullstendig redesignet, og skal være langt mer brukervennlig enn den rimelig kompliserte bokstavsuppa tidligere versjoner av X-Plane kunne by på.

Du velge å kjøpe X-Plane 11 direkte fra utviklerne, eller på Steam. Der koster det 400 kroner. Om du har lyst til å teste spillet før du eventuelt går til innkjøp, kan du laste ned en spillbar demo.

Her er en trailer, akkompagnert av skikkelig voldsom musikk:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.