Frister det med en flytur over Utah?

Flysimulatoren Aerofly FS 2 har blitt større, og eierne kan nå laste ned den vakre delstaten Utah for spillet.

Flysimulatoren Aerofly FS 2 har snart vært ett år i «early access». Denne simulatoren velger en litt annen tilnærming til sjangeren enn X-Plane og Flight Simulator, der poenget er at du kan fly over hele verden. Aerofly FS 2 inkluderer riktignok data fra hele verden, men kun visse områder er gjengitt i høy detalj.

Pent, eller hva?
Pent, eller hva?

Flere ekspansjoner

Med hovedspillet får du hovedboltre deg over store deler av California, og utvikleren har også gitt ut tilleggspakker som inneholder USAs nordlige østkyst og Sveits. De to tidligere ekspansjonene koster 100 kroner hver på Steam, men når utvikleren nå har lansert en Utah-ekspansjon er denne helt gratis.

De sier ikke så voldsomt mye om ekspansjonen, annet enn at den har over 20 flyplasser og er laget ved hjelp av blant annet luftfoto i høy oppløsning (opp til 1 meter). Skjermbildene ser også rimelig heftige ut. Utvikleren understreker at Utah krever litt mer maskinkraft enn områdene i hovedspillet.

Det skjer faktisk rimelig mye på flysimulatorscenen for tiden. I forrige uke ble X-Plane 11 lansert, og vi må snart regne med at Dovetail Games sier noe mer om sin kommende simulator.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.