Lode Runner vender tilbake

Det legendariske plattformspillet får en oppfølger i år.

Lode Runner kom opprinnelig i 1983, og ble en umiddelbar klassiker. Spillet er et plattform/hjernetrimspill der du må plukke med deg alle de stjålne gullbarrene på skjermen, samtidig som du unngår å bli drept av de mange fiendene som forfølger deg. For å forsinke (eller til og med ta knekken på) dem kan du grave hull i bakken, som forfølgerne dine vil falle i.

Det er vel spillbarheten som teller.
Det er vel spillbarheten som teller.

Ny versjon på vei

Nå arbeides det med en ny versjon av Lode Runner, som heter Lode Runner Legacy. Det nye spillet får tre moduser, nemlig «adventure», «puzzle» og «classic». Førstnevnte byr på det tradisjonelle spillkonseptet, mens «puzzle» kun handler om hjernetrim, og kutter ut alle fiendene. «Classic» er de originale 150 brettene fra Lode Runner.

I tillegg loves vi et redigeringsverktøy for nye brett, og muligheten til å spille andres brett. Vi kan til og med designe våre egne tredimensjonale figurer og gjenstander ved hjelp av et enkelt verktøy. Ellers skryter utviklerne av utfordrende kunstig intelligens, nivåer av varierende størrelse og muligheten til å spille med førstepersons synsvinkel, av alle ting.

Lode Runner Legacy er på Steam Greenlight nå, og skal etter planen lanseres i sommer. Om du heller vil prøve deg på originalen, er den også tilgjengelig på nettet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.