Syberia 3 er ute nå

Men det har fått blandet mottakelse av spillerne.

Syberia-heltinnen Kate Walker har endelig blitt vekket fra dvalen for et nytt eventyr, og før lansering virket det som utvikler Microïds hadde god kontroll på det nye spillet. Trailerne og bildene indikerte at de hadde klart å fange både stemningen og stilen til de gamle eventyrene, samtidig som de hadde modernisert presentasjonen.

Fra pek-og-klikk til direkte kontroll

Kate Walker er tilbake, men hun er visst ikke helt frisk.
Kate Walker er tilbake, men hun er visst ikke helt frisk.

Nå som spillet faktisk er ute, virker det imidlertid som det er noen skår i gleden. Steam-anmeldelsene forteller om kronglete kontroller som rett og slett er vanskelige å sette seg inn i, noe som står i kraftig kontrast til de enkle og elegante pek-og-klikk-kontrollene forgjengerne hadde. En av anmeldelsene sammenligner til og med Syberia 3 med skrekkspillet Simon the Sorcerer 3D!

Ellers trekkes det frem tekniske problemer og lange lastetider. Men ikke alle anmeldelsene er negative, og de fleste ser ut til å være enige om at på tross av svakhetene, føles Syberia 3 som et ekte Syberia-spill, med god handling og interessante karakterer.

Har noen av dere testet spillet, og hva tenker dere i så fall om Kate Walkers nye eventyr? Her er i alle fall lanseringstraileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.