Eador: Genesis og Dungeons 2 er gratis akkurat nå

Men du må være kjapp om du vil ha dem. Eador er obligatorisk for alle som liker strategispill.

Denne uken forsøker både GOG og Humble Store å skaffe seg oppmerksomhet ved å gi ut gratis spill. Og jeg biter på, fordi det ene spillet er glimrende og det andre faktisk virker ganske bra, det også.

Eador: Genesis.
Eador: Genesis.

Eador: Genesis

Først ut er Eador: Genesis. Det finner du på GOG, og det er bare å stikke inn og grabbe det om du har en GOG-konto. Gratisperioden varer frem til i morgen (lørdag) klokka 15, om jeg ikke tar feil i tidsregningen min. Som vanlig med GOG-spill er det DRM-fritt, og du trenger kun å være aktiv på kontoen for å faktisk laste det ned.

Eador: Genesis er et fantasy-strategispill som henter inspirasjon fra spill som Age of Wonders og Master of Magic, men som ikke føles som noen av dem. Det er herlig utfordrende, med massevis av vanskelige beslutninger og interessante dilemmaer. Jeg skrev om det på Gamer.no litt etter at det opprinnelig kom ut på engelsk.

Dungeons 2

Dungeons 2.
Dungeons 2.

For å få Dungeons 2 i samlingen din uten å betale for det, må du innom Humble Store. Her er det litt mer komplisert enn på GOG, ettersom du må lenke Humble-kontoen din til Steam-kontoen din for å få spillet, og spillet fungerer altså da kun via Steam (det er ikke DRM-fritt). Spillet er gratis til i morgen klokka 17, ser det ut som. En viktig detalj: Du kan ikke bare grabbe koden, og så la den ligge. Du må aktivere den innen 27. mai.

Dungeons 2 er altså tungt inspirert av Bullfrog-klassikeren Dungeon Keeper, og der det originale Dungeons var litt så som så, ser det ut som Dungeons 2 faktisk er et ganske solid spill som har fått gode tilbakemeldinger på Steam. Der Eador: Genesis er ganske billig til vanlig, koster dette spillet fortsatt 200 kroner, så det er litt å spare på å snappe det i gratisperioden.

Om du blir hektet, kan vi jo minne om at det kommer et tredje Dungeons-spill snart.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.