Milkmaid of the Milky Way er ute på Android

Hva med en dose nasjonalromantikk ispedd litt science fiction?

Det norske eventyrspillet Milkmaid of the Milky Way har nå blitt lansert for Android. Fra før av var det ute på iOS og PC, og jeg tok en titt på PC-versjonen en stund før lansering. Da likte jeg spillet veldig godt, og jeg har ingen problemer med å anbefale det til alle som liker klassiske eventyrspill.

I etterkant av spillets originale lansering, har det også blitt mulig å spille på norsk. Bonus!

Fra vestlandet til verdensrommet

I Milkmaid of the Milky Way følger vi Ruth, som bor alene på en fjellgård på 20-tallet. Det er ikke en spesielt lett tilværelse i utgangspunktet, og det blir ikke lettere av at noen tilsynelatende er på jakt etter kuene hennes. Disse «noen» virker heller ikke som helt ordinære kvegtyver (blant annet fordi de kommer i romskip), noe som naturlig nok byr på ekstra utfordringer.

Spillet er laget i klassisk LucasArts-stil, med sjarmerende retrografikk og flott musikk. Det bør ta mellom to og fem timer å fullføre. Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.