Tex Murphy-historien fortsetter i The Poisoned Pawn

Spillet som egentlig var en nyversjon av Tex Murphy: Overseer blir nå en oppfølger til Tesla Effect.

The Poisoned Pawn var egentlig ment som en nyversjon av det siste av Access’ Tex Murphy-spill fra nittitallet, laget av et internasjonalt team med Tex-tilhengere med originalskapernes fulle støtte (og tilgang på de originale videofilene). Nå har imidlertid ting endret seg rimelig kraftig.

Fra nyversjon til oppfølger

Tilbake til postapokalyptiske San Francisco.
Tilbake til postapokalyptiske San Francisco.

Fra å være en «enkel» nyversjon har nemlig The Poisoned Pawn blitt en skikkelig oppfølger til Tesla Effect, det folkefinansierte Tex Murphy-spillet fra noen år tilbake. I Poisoned Pawn vil vi se tilbake på ikke bare Overseer, men også hendelser fra alle tidligere Tex Murphy-spill, og oppdage skjulte sammenhenger vi ikke tidligere var klar over.

Men ikke bare det, spillet er basert på en ny historie skrevet av Tex Murphy-forfatter Aaron Conners, og vil få nye filmsekvenser med Chris Murphy i rollen som Tex selv. I tillegg virker det som vi kan se frem til gjensyn med andre kjenninger fra Chandler Avenue. Helt nye steder å utforske loves også, i tillegg til gjenskapte utgaver av gamle lokasjoner.

Videre forteller utviklerne at The Poisoned Pawn nå er ment som en prolog for et helt nytt Tex Murphy-eventyr, som vil bli utviklet om spillet er en stor nok suksess. Spennende! Målet skal fortsatt være å fullføre spillet innen utgangen av 2017, men utviklerne snakker også om februar 2018 – da feirer nemlig Overseer 20 år.

Her er en trailer:

Her er en 20 minutter lang gameplay-video fra spillet, som forøvrig bruker Unity 5.6-motoren og kan spilles med VR-hodesett:

Og en liten teknologidemo:

En kommentar om “Tex Murphy-historien fortsetter i The Poisoned Pawn”

  1. Nesten så jeg må spille Tesla Effect snart da! Men visse folk maser jo om jeg ikke kan det uten å ha spilt Overseer eller Pandora først. :p

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.