Rockstar viser litt av Red Dead Redemption 2

Som har blitt forsinket til 2018.

Red Dead Redemption 2 skulle egentlig komme denne høsten, men Rockstar har nå sagt at de trenger mer tid. Så nå kommer det til våren i stedet. Spillet kommer fortsatt kun til PlayStation 4 og Xbox One, så ingen forandringer der i gården (man kunne jo håpet at selskapet ville brukt anledningen til å annonsere en PC-versjon, men den gang ei).

Ny konsollgenerasjon for Rockstar

Rockstar skriver at grunnen til utsettelsen er at dette er deres første spill laget fra bunnen av for dagens konsollgenerasjon, og at de derfor trengte mer tid til å sørge for at alt blir riktig. Noe som jo er en helt kurant grunn til å utsette et spill.

For å bøte på skuffelsen, har Rockstar gitt ut noen bilder fra det kommende åpen verden-spillet, og det ser som forventet ganske flott ut. Vær oppmerksom på at Rockstar tidligere har hatt for vane å publisere «bullshots», altså bilder som viser kommende spill som litt penere enn de faktisk ender opp med å være. Når det er sagt, ser det ikke helt urealistisk ut, heller.

Her er i alle fall bildene:

Her kan du se traileren fra i fjor:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.