Teksteventyr med ekte video

The Infectious Madness of Doctor Dekker er et nytt FMV-spill lansert på Steam.

Spillhistorie.no er antakeligvis Norges beste nettsted for deg som er interessert i å lese om oppdateringer til Civilization VI, hvilke spill jeg har fått i posten (skjønt der har det dabbet av litt) og hva som kommer av nye FMV-spill på markedet. Derfor må jeg nesten dekke The Infectious Madness of Doctor Dekker, et helt nytt FMV-spill lansert på Steam.

Hvem er morderen?

Hun er kanskje en morder.
Hun er kanskje en morder.

The Infectious Madness of Doctor Dekker gir deg rollen som psykolog, som har overtatt pasientene til nylig avdøde Doctor Dekker. Det viser seg raskt at det er noe muffens med hele greia, og det kan virke som han har blitt drept av en av dem. Men hvem? Det gjenstår å se (faktisk kan det være en av seks personer, valgt av tilfeldighetene når du starter spillet).

Spillet fungerer som et slags teksteventyr med ekte video. Du stiller spørsmål, og pasientene svarer. Avhengig av hva de svarer, finner du kanskje ut hva mer du bør spørre dem om. Du skriver spørsmålene ved å skrive dem inn selv, og svarene kommer i form av over 1600 separate videosnutter. Du kan også lage notater underveis.

Drapet på Doctor Dekker er forøvrig bare en liten del av hele mysteriet, og det kan til og med være det er noe overnaturlig på gang her (som alle spill med ordet Madness i tittelen, er det nok litt Lovecraft-inspirerte elementer her).

Spillet er ute på Steam nå, og de få brukeranmeldelsene det har fått så langt er positive. Her er en trailer:

Jeg kan ikke skrive en artikkel om et spill som dette uten å nevne Her Story. Så: Her Story.

En kommentar om “Teksteventyr med ekte video”

  1. Det er FMV-eventyrene som er grunnen til at vi henger på Spillhistorie.no! Rett på ønskelista mi dette her i alle fall.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.