Chris Huelsbeck vil lage nytt Turrican-orkesteralbum

Med musikk fra alle tre Amiga-spillene i serien. Dessuten vil han lage et helt nytt album med Amiga-musikk.

Turrican-serien gledet mange gamere på Amiga, Commodore 64, SNES og Mega Drive, og en av grunnene til at vi likte spillene så godt var den fabelaktige musikken skapt av Chris Huelsbeck. Nå vil han lage et orkesteralbum med musikk fra alle de tre spillene i serien som kom ut på Amiga, og har startet en folkefinansieringskampanje på Kickstarter for å få det til.

Orkestermusikk og Amiga-musikk

Planen er at albumet skal inneholde over én time med musikk, med låter som Mountain Madness (Turrican 1), Metal Stars (Turrican 2) og Factory Action (Turrican 3). Det er symfoniorkesteret i svenske Norrköping som skal spille inn låtene. De spilte også inn låtene til et tidligere orkesteralbum med musikk fra Turrican 2. Også det var folkefinansiert.

Like spennende er det kanskje at han ønsker å legge til et ekstra album med musikk produsert ved hjelp av de gamle musikkverktøyene hans på Amiga. Dermed kan vi kanskje få en idé om hvordan et Turrican 4 hadde hørtes ut, om det ble laget tidlig på nittitallet.

Her kan du se Huelsbeck selv presentere prosjektet:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.