Kingdom Come: Deliverance har fått dato

Det realistiske rollespillet ble bare forsinket med sånn cirka to år.

Det har tatt sin tid, men nå har tsjekkiske Warhorse Studios annonsert lanseringsdatoen for rollespillet Kingdom Come: Deliverance. Spillet skal lanseres for PC og konsoll den 13. februar 2018, altså litt senere enn «desember 2015», som var planen da spillets folkefinansieringskampanje startet.

En budbringer kommer med nyheten om spillets lanseringsdato.
En budbringer kommer med nyheten om spillets lanseringsdato.

I rettferdighetens navn ser det ut som det endelige produktet er langt større og mer ambisiøst enn planene opprinnelig tilsa – egentlig var det meningen å lansere spillet i et slags episodeformat, men dette ser utviklerne ut til å ha gått bort fra.

Ambisiøst prosjekt

Kingdom Come: Deliverance virker fortsatt som et svært spennende spill. Hovedgrunnen til dette er realismen utviklerne skryter av. Handlingen finner sted i middelalderens Böhmen, og preges av ekte, historiske personer. Her er det ingen magi eller monstre (utenom de som går på to bein), og kampsystemet skal være svært autentisk.

I anledning annonseringen har Warhorse lansert en skikkelig trailer, og i motsetning til forrige ukes disige teaser, ser den faktisk temmelig kul ut. Ta en titt:

Utvikleren har også lagt ut en Steam-side for spillet, der du blant annet kan lese litt om handlingen.

En kommentar om “Kingdom Come: Deliverance har fått dato”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.